Yeni Yıl Motivasyon 2018 - BİRAZ ONDAN BİRAZ BUNDAN

2018 is coming! 

geliştiğin yıl mı olsun, hedeflerine yaklaştığın, hedeflerine ulaştığın yıl mı olsun yoksa gerilediğin yerinde saydığın mı?

büyük ihtimalle %99 luk kısmın yaptığı gibi sen de her yıl başında kendine yeni sözler verip ertesi gün hiçbir şey olmamış gibi disiplinsiz bir şekilde devam ediyorsun. AMA SİZ %1 LİK KESİMSİNİZ. belki hedeflerine bu makaleden sonra daha da yaklaşıcaksın belki de değişimin bu makalenin sonunda olucak. 2017 yi bi düşün analizini yap. yapmak istediklerini yapabildin mi, hedeflerine yaklaştın mı? eğer sonuç eksilerdeyse yeni girdiğimiz yılın bir öncekinden daha verimli geçmesini sağla.
ve sayın amına koduklarım sizin yeni yıldan bir beklentiniz O-LA-MAZ. en klişesinden ne ekersen onu biçersin. aksine yeni yılın, sizden beklentileri var. hayatın size getirdiği her şey sizin daha iyi bir hayat sürmeniz içindir demiş bir ustat..

önemli olan yapılması gerekenlerin farkında olman değil. onları hayata geçirmendir. farkındalık iyidir hoştur ama alıp hayatına uygulamadığın sürece bir sike yaramaz günün sonunda bir şey elde etmiş olmazsın. bu şunun gibidir; sınıfta cevabını bildiğin bi soruya parmak kaldırmayıp başkası çözdüğünde içten içe doğruymuş keşke kalksaydım demen gibi.. sırf ezikce bir düşünce yapısından özgüvensizlikten geride kaldın hiçbir zaman ön planda olmadın? bu çok acınası umarım farkına varır ve yeni yılda soruyu çözen çocuk olursunuz. özgüven ile ilgili de çok istek geliyor o da geliceeeek. sırayla.

eğer hayatınızda yanlış giden bir şeyler varsa o konuya olan bakış açınızı değiştirin nasıl yapıcam lan ppinç diyosanız da dumanla bana ulaşıp o konuyu ele almamı istemeniz yeterli.

ileride belki hayat hikayeniz insanlara motivasyon olur ha? hoşuna gitti dimi ppiç içinde bir şeyler kıpır kıpır oldu bunun olma ihtimali bile götünü kaldırdı ama bunlar oturduğun yerden bu yazıyı okuyarak GER-ÇEK-LEŞ-ME-YE-CEK.
sihirli bir değneğin götünüze girmesiyle de değişmeyecek hayatınız.
bana söyleyin hanginiz her ay aynı ücretle her gün aynı saatler içerisinde evine git gel yapmak istiyor? gerçekten potansiyeliniz bu kadar mı? bunun düşüncesine bile katlanamamanız gerekir.
seni geçtim piç. iyi bir hayat için neden çabalıyım sonunda ölücem kafasındaysan kafanı sikiyim. gelecek nesline iyi bir hayat sürdürmek senin görevin. bunu hırsına hırs katmak için kullanmalı ve 1 saniye bile hedefine yaklaşmadan durmamalısın ve ve ve hedefini her zaman yüksek tut!

yeni yılda kesinlikle yapmanız gereken şeylerin bir kaçından bahsediyim.

öğrenirken öğretin bunu açıcak olursam öğrendiklerinizi sizden küçük olan ama anlattıklarınızı anlayabilecek kişilere anlatın. bahsetmeniz bile yeterli bırakın o gitsin araştırsın ve bulduklarıyla size gelsin tartışın anlamadığı yeri anlatın. hem siz daha iyi öğrenmiş olursunuz hem de sorumluluk sahibi olur öğretmen gözüyle çocuğu yoklarsınız. bunu bende yaparım kurduğum whatsapp grubunda özellikle ilgilendiğim 2-3 kişi var.

bir diğeri ise fazla klişe ama kendinize telkinler verin. bu telkinleri bir kağıda yazıp gün içinde okuyabiliceğiniz yerlere yapıştırın. bir şeye olan bakış açınızı yeniden kodlamak istiyorsanız bu yöntem biçilmiş kaftan.
amk resmiyete bürünmüş blog siteleri gibi olduk. neyse baya uzun oldu siz ayıktınız daha çok şey yazardım ama malum planlar programlar. yıl başını evde geçireni sikerim çıkın dışarıya sosyalleşin. blogdan instagramdan yorumlarınızı eksik etmeyin. bana geri dönüşler yapın ki bir sonraki yazı için malzeme çıksın.

ve
ve
ve

millet olarak heves kırıcı olmayı severiz. etrafınızdaki insanlar da bunun bir örneği. kimsenin heves kırıcı laflarına bakmayın, hedefler koyup ilerleyin. gerçekçi olun ve iyi planlayın. hedeflerinize ulaştığınızda o insanların yüz ifadeleriyle orgazm yaşayın. iyi seneler ammmmcıklar.

https://youtu.be/I-s4kSMjmhY

0 yorum:

Yorum Gönder